Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medic clujean acuzat de agresiune sexuală

0 967

Un dosar penal pentru agresiune sexuală a fost deschis în cazul unui medic clujean.

Conform AGERPRES, dar și Mediafax, un dosar penal pentru agresiune sexuală a fost deschis pe numele unui medic clujean. Plângerea a fost depusă de către o tânără de aproximativ 26 de ani. Se pare că tânăra ar fi fost internată în spital alături de fiul ei, în vârstă de 2 ani. Medicul, responsabil pentru tratamentul fiului acesteia, i-ar fi solicitat femeii să se dezbrace pentru a-i face o ecografie, moment în care, spune tânăra, medicul ar fi pipăit-o.

Mediafax a publicat declarația purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj referitor la acest caz: „A fost depusă o plângere la Poliţia Cluj-Napoca privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă ce vizează un cadru medical din municipiu. S-a deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi pentru luarea măsurilor legale. Medicul respectiv urmează să fie audiat de poliţişti. Pedeapsa pentru agresiune sexuală este închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”.

În același timp reprezentanții spitalului au declarat că nici o anchetă nu a fost pornită la nivelul instituției.

„Nu s-a depus la nivelul spitalului o plângere vizând actul medical în sine, iar tot ceea ce ţine de partea de implicare a Poliţiei este o anchetă a dânşilor. Nu este o problemă medicală, ori noi ne ocupăm de partea medicală. Ceea ce este prioritar pentru noi este actul medical. Poliţia se ocupă, noi, ca medici, nu avem cum să facem o anchetă, nu este domeniul nostru, vom avea, la final, o decizie a poliţiei”, a declarat, tot pentru Mediafax, reprezentantul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More