Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medic din Dej acuzat de malpraxis

0 67
O fetita de numai 4 ani a murit pe masa de operație, la Cluj, după o banală căzătură pe gheață. Deși părinții au dus-o la spitalele din Bistrita si Nasaud, medicii de acolo, spun rudele copilului, au fost neglijenti.
Vizat ar fi doctorul Ovidiu Russu, medic si la spitalul din Dej, cel care ar fi fost de garda la Nasaud in ziua consultarii. Russu sustine ca piciorul copilului ar fi fost doar umflat si nu a observat vreo rana deschisa care sa poata sa duca la septicemie.
Dupa ce micuta a alunecat si a cazut pe gheață, fără să stea prea mult pe gânduri, părinții au adus-o de urgență la Bistrița, la spital. După ce au consultat-o, medicii au susținut că tanara nu are nimic și au trimis-o acasă. Câteva zile mai târziu pentru că fetița tot se plângea de dureri crunte și numai mai bine nu era, părinții și-au încercat din nou norocul la spitalul din Năsăud. Aici, medicii au văzut fractura și i-au pus piciorul în ghips, sustin ziaristii de la bistriteanul.ro.

În cele din urmă, părinții au dus-o de urgență la Cluj. Pentru ca piciorul fetei a fost grav afectat acestia au decis sa o opereaze. In timpul intervenției chirurgicale trupul firav și secătuit de infecție nu a mai rezistat, iar copila a murit pe masa de operație. Trupul fetiției va fi dus la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More