Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medic ginecolog de la spitalul din Beclean acuzat de hărțuire sexuală

0 1.851

O femeie, în vârstă de 45 de ani, acuză un medic ginecolog sirian, ce profesează la Spitalul Orășenesc Beclean, de hărțuire sexuală.

Conform adevărul.ro, Barkal Darwish, un medic de 54 de ani din Siria, este acuzat de hărţuire sexuală de o pacientă de 45 de ani care s-a prezentat luna trecută la Spitalul Orăşenesc Beclean. Femeia se plânge că ar fi fost pipăită de specialistul care trebuie să o trateze. Aceasta a depus o plângere penală şi o sesizare la unitatea spitalicească.

Femeia a ajuns la spital în data de 15 aprilie, cu o hemoragie puternică. Aceasta a fost consultată de medicul ginecolog Barkal Darwish, care, în momentul respectiv, era de gardă. În cele din urmă acesta a internat-o în spital. În acest context, femeia în cauză a afirmat că, într-una din cele două nopţi petrecute în spital, medicul ar fi pipăit-o, într-un moment în care cei doi erau singuri în salonul unde aceasta era internată.

Ca urmare, femeia a părăsit spitalul Beclean și a căutat ajutor de specialitate la Bistrița și Cluj. Totuși după trei zile de la presupusul incident, femeia a făcut o sesizare împotriva medicului Barkal Darwish, pe care îl acuză de hărţuire sexuală.

Medicul neagă însă toate  acuzaţiile și susține că s-a comportat normal cu pacienta sa. El i-ar fi acordat doar îngrijirile medicale necesare.

„Eu nu am avut nicio problemă. Eu am consultat-o ca ginecolog și atâta a fost totul. Nu știu de unde a pornit treaba aceasta.” a declarat pentru bistrițeanul.ro, medicul Barkal Darwish.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More