Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Medic răpus de COVID-19, la Spitalul Municipal Dej

0 5.726

Spitalul Municipal Dej este în doliu. Medicul Carmen Ceaca, șefa secției de Neurologie, a încetat din viață sâmbătă seara, după mai bine de o lună de zile de la infectarea cu noul tip de coronavirus.

”În seara zilei de 5 decembrie, doamna dr. Ceaca Mocan Carmen, șefa secției de neurologie a Spitalului Municipal Dej, a pierdut lupta cu virusul SARS-Cov-2, după mai bine de o lună de suferință, la doar 50 de ani”, anunță purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Dej, prin intermediul unui comunicat.

”Suntem adânc întristați că am pierdut dintre noi încă un medic profund dedicat pacienților și profesiei sale, un om de o deosebită calitate, corectitudine și o înaltă ținută morală, o bună prietenă. A lucrat la Spitalul Municipal Dej din anul 2001, în acești aproape 20 de ani tratând și ajutând peste 10.000 de pacienți. Cu toții deopotrivă, colegi și pacienți, îi vom simți lipsa”, se mai arată în comunicatul unității medicale dejene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More