Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medicii de familie dejeni, sprijiniți de Marius Mînzat, vicepreședintele CJ Cluj

0 802

În aceste vremuri, în care întreg personalul medical din România este în prima linie de luptă contra răspândirii noului tip de coronavirus, echipamentele de protecție și materialele dezinfectante sunt esențiale nu doar pentru continuarea activității medicale în sprijinul populației, dar sunt chiar vitale pentru ca personalul medical să fie ferit de riscul infectării.

Medicii de familie și asistentele medicale din cabinetele din municipiul Dej se confruntă, încă de la debutul situației de urgență, cu serioase probleme în ceea ce privește aprovizionarea cu echipamente de protecție și dezinfectanți.

În sprijinul acestora a intervenit Marius Mânzat, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, care a ajutat 16 cabinete medicale din Dej cu materialele necesare pentru continuarea în siguranță a activității.

”În urma unei discuții din cursul săptămânii trecute cu medicul meu de familie, am identificat unele din cele mai acute probleme pe care le au medicii dejeni în această perioadă de pandemie COVID-19. Mai ales acum, când trecem printr-o situație excepțională în care personalul medical reprezintă o resursă extrem de limitată, sunt foarte determinat în a susține eforturile acestor medici aflați în prima linie.

Am identificat cu ajutorul doamnei doctor, 16 cabinete medicale destinate medicinei de familie din Dej, pentru care am achiziționat echipamente de protecție complete, ce urmează să le deservească nevoile pentru următoarele 30 de zile.
Le mulțumesc pe această cale doamnei doctor (care a dorit să își păstreze anonimatul) și tuturor medicilor de familie pentru eforturile depuse în lupta cu această pandemie COVID-19, pentru ca noi să continuăm să ne păstrăm sănătatea”, transmite Marius Mînzat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More