Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medicii maramureseni au intervenit la 993 de solicitari

0 77

ambulantaNEW

In perioada 27 mai 2013 – 02 iunie 2013, personalul de interventii al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures a intevenit in rezolvarea unui numar total de 993  solicitari, primite prin numarul unic de apel 112, cu o medie de aproximativ 142 solicitari/zi.

Cele mai multe solicitari au fost cele ale personalului de interventie din Statia Centrala de Ambulanta Baia Mare, adica un numar de 624 solicitari, urmate apoi de cele ale Substatiei de Ambulanta Sighetu Marmatiei (124 solicitari), Targu Lapus (81 solicitari), Viseu de Sus (68 solicitari), Borsa (51 solicitari ), Somcuta Mare (33 solicitari) si Seini (12 solicitari).

In cursul saptamanii, medicii Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures au raspuns prompt la un numar de 42 solicitari de urgenta si la rezolvarea a 60 cazuri de consultatii  de urgenta la domiciliu. Pe de alta parte asistentii medicali au asigurat asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca la un numar de 645 interventii in limita competentelor acestora, iar ambulantierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un numar de 246 solicitari.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More