Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mediul online se extinde in zona gamblingului

0 110

Pionii principali ai economiei mondiale trebuie sa se alinieze conform cerintelor pietei si sa fie intotdeauna cu un pas inaintea asteptarilor clientilor. Industria jocurilor de noroc a facut pasi importanti pentru a se extinde si in mediul online, fiind o activitate tot mai des intalnita in randul populatiei.

Cele mai de succes afaceri din ultimul deceniu s-au desfasurat in mediul online sau cel putin au avut o legatura stransa cu acesta. Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata de 104.4 miliarde de dolari. Cea mai mare parte din averea acestuia provine ca urmare a actiunilor pe care le detine la Amazon, o afacere de comert online, care a drescut de la un an la altul neasteptat de mult.

Sunt semne ca tot mai multe firme fac totul posibil pentru a muta totul in online. Cel mai bun exemplu din Romania de astazi este comertul online, o afacere care a crescut in 2018, cu 30 % fata de anul 2017. Un motiv in plus pentru ca operatorii de gambling din intreaga lume sa se alinieze cerintelor clientilor sai. In ultimii ani, operatorii de jocuri de noroc s-au extins si in mediul online, obligati, oarecum si de cerintele pietei. Oficiul National al Jocurilor deNnoroc este singurul organism al statutului care reglementeaza aceasta piata, avand acces in timp real la toti parametri din aceasta industrie. Toate aparatele de slot machines sunt conectate la un sistem centralizat.

In Romania, cei mai mari operatori de jocuri de noroc ofera atat pariuri in cota fixa, cat si jocuri de cazinou. Un bun exemplu al aplicatiilor de succes este si cazinoul online Fortuna, care ofera pachete de bun venit de pana la 2000 de lei. Jocuri de tip slot machines, blackjack, roulette, video poker, sunt servicii pe care le poti avea direct pe telefonul tau mobil. Inca se da o lupta stransa pentru cucerirea pietei online in materie de pariuri sportive si cazinou. Au trecut patru ani de la reglementarea jocurilor de noroc si in online-ul romanesc si desi este o piata matura, clientul roman inca este greu de convins sa treaca pe o astfel de platorma.

Desi avem multi operatori online, cu o oferta poate mai dezvoltata decat cei stradali, este nevoie de timp pentru ca pariorul roman sa fie educat. De altfel, in toti acesti patru ani de cand online-ul a luat amploare in tara noastra, numarul de agentii stradale a crescut de aproape patru ori. Sunt mai multi factori care au determinat acest lucru, fie vorbim despre o comoditate a pariorilor sau pur si simplu din nestiinta. Uneori, teama de a nu fi pacaliti constituie dezavantaj al operatorilor online, in conditiile in care toti ofera o

Conform ONJN, in tara noastra exista 23 de operatori care au licenta clasa I, care presupune organizarea jocurilor de noroc traditionale sau la distanta. Nu sunt singurii care pot opera, pentru ca licenta clasa a II-a este acordata deja pentru 338 de operatori care se ocupa cu activitati conexe, afiliati, certificatori, auditori, procesatori de plati, etc. Operatorii care au licenta de clasa I, sunt operatori de top, care ofera servicii protejate de cele mai inalte sisteme de securitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More