Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Membri USR, agresați de un primar PSD chiar în incinta primăriei – VIDEO

0 330

Persoane care încercau să depună dosare cu semnăturile pentru campania Fără Penali în Funcții Publice au fost agresate de un primar PSD.

Pe pagina de Facebook a USR a apărut un filmuleț în care mai multe persoane care încercau să depună dosare cu semnăturile adunate în cadrul inițiativei #FărăPenali sunt agresate de chiar primarul localității respective. Totul s-a întâmplat în incinta primăriei, iar agresorul este primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dărmănești, județul Argeș.

Filmulețul postat pe pagina de Facebook a USR este însoțit de următorul text:

„S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmănești, județul Argeș, i-a luat la bătaie pe colegii noștri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 și acum sunt la poliție și dau declarații.

Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în județul Argeș. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături și i-a dat afară din clădire pe colegii noștri de la USR Argeș.

Suntem pregătiți să luăm și bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiți care nu mai vor penali în funcții publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri și alte violențe.”

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More