Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Membrii PMP Maramureș trebuie să renunțe la pensiile speciale

0 321

Lucian Morar, președinte al PMP Maramureș și primar al localității Ulmeni, a decis ca membrii partidului trebuie să renunțe la pensiile speciale. Decizia îi vizează pe cei ce vor să candideze în anul electoral 2020.

Potrivit Adevărul președintele PMP Maramureș a decis că membrii partidului ce vor să candideze în cadrul anului electoral 2020 au obligația de a renunţa. De altfel, președintele PMP care în același timp este și primar al localității Ulmeni, Lucian Morar, a renunţat la pensia specială printr-o hârtie semnată pe proprie răspundere în faţa unui notar.

„Pensiile speciale stârnesc mânia maramureşenilor şi a românilor din toată ţara. Spun de un an de zile, de când s-a dezbătut în Parlament Legea privind Codul Administrativ că pensiile speciale înseamnă o neruşinare, o sfidare, un abuz până la urmă pe care guvernanţii au dorit să îl prevadă pentru aleşii locali şi judeţeni. Pensia specială este un drept ilegitim, imoral, de care eu personal nu doresc să beneficiez”, a spus Lucian Morar, preşedintele PMP Maramureş.  

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More