Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

In memoriam! Polițiștii clujeni au ținut azi un moment de reculegere în memoria colegilor căzuți la datorie – VIDEO

0 70

În contextul împlinirii a 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române și a sărbătoririi Zilei Poliției Române în data de 25 martie, IPJ Cluj a desfășurat în această săptămână mai multe acțiuni, în diferite localități ale județului.

După caravana ”Fii polițist pentru o zi”, derulată în subunitățile de poliție din tot județul și diversele campanii de informare desfășurate de polițiști în orașele din Cluj, azi, oamenii legii s-au gândit pentru o clipă și la colegii lor, căzuți la datorie în timpul efectuării serviciului.

Astfel, în acestă dimineață la ora 8:15, în fața sediilor posturilor de poliție, oamenii legii au ținut un moment de reculegere pentru colegii care şi-au pierdut viaţa în timpul executării serviciului.

Polițiștii au întrerupt orice activitate de serviciu și, îmbrăcați în ținuta oficială, au pornit sirenele și girofarurile autospecialelor de poliție, prezentând în același timp onorul în memoria colegilor lor din toată țara care și-au pierdut viața în misiuni.

Astfel de manifestări au avut loc în cadrul tuturor inspectoratelor județene de poliție din România.

De altfel, cu această ocazie, Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe contul oficial de Facebook și un filmuleț prin care elogiază sacrificiul eroilor polițiști și nu numai, care au pierit în misiuni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More