Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mercedes căutat de autoritățile lituaniene, descoperit la P.T.F. Borş

0 75

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au descoperit un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de aproximativ 65.000 de euro, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Lituania.

În data de 20.04.2017, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice, cetăţeanul maghiar Peter B., în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în Ungaria, conducând automarfarul marca Scania şi platforma pe care transporta un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2014, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul figura ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Lituania în data de 12.12.2016.

Conducătorul auto a declarat că nu are cunoştinţă de alerta implementată de autorităţi și că, în calitate de șofer, trebuia să transporte autoturismul în Germania.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 65.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borş până la finalizarea cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More