Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesaj Ro-Alert pentru Dej. Fabrica IMM în pericol de prăbușire totală – VIDEO

0 4.417

Incendiul puternic ce a izbucnit joi dimineață la fabrica IMM din Parcul Industrial Dej a provocat degajări mari de fum în toată zona, locuitorii Dejului fiind atenționați prin mesaj Ro-Alert de către autorități.

”Incendiu major cu degajări mari de fum produs la o fabrică de pe strada Henri Coandă din municipiul Dej. Lăsați libere căile de acces pentru accesul forțelor de intervenție. Luați măsuri de autoprotecție. Inchideți ușile și ferestrele, astupați gurile de aerisire și opriți funcționarea instalațiilor de ventilație sau climatizare”, se arată în mesajul de avertizare.

La incendiul de la fabrica IMM intervin pompieri de la Dej, Cluj-Napoca, Turda și Beclean, dar și cisterne cu apă de la Primăria Dej.

Pericol de prăbușire totală

Incendiul se manifestă în continuare cu violență, o parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală. Pompierii intervin pentru limitarea propagării flăcărilor și pentru împiedicarea extinderii acestora la o hală situată în apropierea acesteia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More