Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

MESAJE DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase urări de 8 martie pentru mame, soții, iubite și colege

0 832

Descoperă cele mai frumoase idei de mesaje de 8 martie pentru mama sau iubita ta și sărbătorește ca la carte Ziua Femeii.

Probabil că știți deja – este 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. Fie că este vorba despre mama sau iubita ta, este important ca persoanele dragi ție să se simtă iubite și speciale. Poți începe această zi specială cu o urare speciala de 8 Martie, urmată de un mic cadou, un buchet de flori și, poate, o cină romantică, dacă vorbim despre iubita ta.

Iată așadar câteva mesaje si urări de 8 Martie pentru iubita sau soția ta :

 • 8 Martie să îți aducă întreaga lume la picioare, un zâmbet larg pe buze și toată fericirea pe care o meriți. La mulți ani, draga mea!
 • Când mă uit la cer văd doar nori, vânt și ploi. Dar când te privesc pe tine văd numai soarele. Mulțumesc că aduci în fiecare an primăvara în sufletul meu. La mulți ani!
 • Știu că venirea primăverii și răsăritul soarelui vor aduce cu ele și împlinirea tuturor viselor tale, alături de tot ce este mai curat, mai sincer și mai frumos pe lume. Te iubesc!
 • Ce aș putea să-ți doresc mai frumos de ziua ta decât să ai mereu primăvara în suflet? Te iubesc!
 • Iubita mea, tu ești cea mai însorită primăvară din lume. Te iubesc! La mulți ani!
 • Te port mereu în gândurile mele, te simt și când ești departe de mine, tu ești viața și dragostea mea! Te iubesc! La mulți ani!
 • Îți doresc ca în această primăvară să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare floare colorată și de dragostea mea necondiționată. La mulți ani!
 • Îți doresc ca azi să primești atât de multe flori încât să faci o grădină, atât de multe gânduri frumoase încât să-ți ajungă tot anul și atât de multă dragoste încât chiar și dacă ai da înapoi lumii întregi tot ți-ar mai ajunge pentru o viață. Te iubesc! La mulți ani!
 • Nu trebuie să-și dau cel mai frumos mesaj, pentru că toată lumea știe că ești cea mai mare minune a vieții mele. Te iubesc! La mulți ani!
 • De când ne-am cunoscut în sufletul meu e mereu primăvară. Îți mulțumesc pentru că-mi înseninezi mereu zilele cu zâmbetul tău și pentru că mă faci cel mai fericit bărbat din lume. Te iubesc! La mulți ani!

Mai jos găsiți și câteva mesaje și urări de 8 Martie pentru mame:

 • Îmi mulțumesc că m-ai iubit. Dar mai ales îți mulțumesc că m-ai învățat cum să-i iubesc pe ceilalți. La mulți ani, mami!
 • Nu există cuvinte pentru a descrie femeia căreia îi datorez totul în viață. Ea este cea care mi-a dăruit tot ce am eu azi și tot ce sunt eu azi. Mi-a dat naștere, m-a crescut și m-a iubit. Ea ești tu! Te iubesc, mama! La mulți ani!
 • Niciun gând nu poate descrie iubirea pe care ți-o port. La mulți ani, mama!
 • Ești singura persoană care a avut întotdeauna încredere în mine, a fost întotdeauna lângă mine și m-a iubit întotdeauna. Întotdeauna mama mea! Te iubesc! La mulți ani!
 • Când am deschis ochii pentru prima dată te-am văzut pe tine, mama. Vreau să-ți mulțumesc pentru că mi-ai dat viață și m-ai crescut. Te iubesc! La mulți ani!
 • Poate că pentru lume tu ești doar o simplă persoană. Pentru mine însă, ești întreaga lume. La mulți ani!
 • Îți mulțumesc pentru că mă îndrumi și pentru că mă sprijini să merg pe drumul potrivit. Te iubesc! La mulți ani!
 • Ești primăvara mea însorită și te iubesc mult! La mulți ani!
 • De Ziua Mamei, eu îți doresc multă sănătate și toate bucuriile din lume. Te iubesc! La mulți ani!
 • Afară este încă mult prea frig, dar eu știu că în sufletul tău va fi întotdeauna o primăvară însorită. Te iubesc! La mulți ani!
 • Dacă viața ta ar fi legată de cât de mult de iubesc, ai fi nemuritoare! La mulți ani!

MESAJE DE 8 MARTIE – ZIUA FEMEII:

Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 MARTIE cât mai frumos!

În această zi specială, vreau să aduc primăvara în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea! La mulţi ani!

Îţi doresc o primăvară frumoasă în suflet şi în gând! Să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani de 8 Martie!

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI!

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toata lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toata fericirea de pe pământ. La mulţi ani!

Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită!

Mama – cel dintai cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.

Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii!

Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!

Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!

Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!

O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!” ” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More