Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul de final de campanie al lui Morar Costan: Împreună am realizat lucruri frumoase! Continuăm pentru Dejul nostru!

0 49

Primarul municipiului Dej, Costan Morar, transmite prin intermediul Someșeanul.ro un ultim mesaj către alegătorii dejeni înainte de alegerile locale de duminică.

”Stimaţi dejeni,

În urmă cu opt ani, datorită voinţei dumneavoastră şi a bunului Dumnezeu am ajuns primarul municipiului nostru. Am găsit un oraş cu infrastuctură veche şi cu o situaţie financiară dezastruoasă (cea mai mare datorie publică pe cap de locuitor din ţară).

În toată această perioadă am alocat cea mai mare parte a timpului meu, demnităţii pe care dumneavoastră mi-aţi încredinţat-o. Mi-am asumat datoria de onoare de a lupta pentru ca nevoile şi năzuinţele dumneavoastră să se transforme în realitate.

Printr-o muncă susţinută cu eforturi consistente şi cu sprijinul dumneavoastră am reuşit să schimbăm faţa Dejului. Dezvoltarea este vizibilă în toate sectoarele : infrastructura, învăţământ, sănătate, cultură, social, agrement, sport.

De multe ori nu mi-a fost uşor. Am avut greutăţi, am întâmpinat piedici, dar nimic nu a contat pentru că v-am simţit întodeauna aproape de mine. Am trăit împreună atât bucurii cât şi situaţii mai grele. Cu toate acestea, putem spune că am reuşit.

Numai un om nesincer sau de rea credinţă poate să afirme că Dejul nu s-a schimbat in bine.

Uneori probabil am şi gresit pentru că orice om este supus greşelii. Nu am să spun ca am făcut totul perfect, dar vă asigur că în tot ceea ce am întreprins şi toate deciziile mele au fost luate cu bună-credinţă, cu dragoste faţă de oraşul nostru şi cu respect faţă de dumneavoastră.

Mai sunt multe de făcut. Dejul se află acum în faţa a noi şi mari proiecte de dezvoltare. Eu nu fac promisiuni deşarte, eu nu arunc vorbe goale, sunt un om al faptelor, iar pentru mine cuvântul dat este mai mult decât o datorie.

De aceea, am puterea să vin cu fruntea sus în faţa dumneavoastră, să vă chem alături de mine şi de echipa mea de consilieri PSD, în data de 5 iunie, pentru a continua marile proiecte de dezvoltare ale Dejului.

Am experienţa, energia şi forţa necesară ca împreună cu dumneavoastră să continuăm modernizarea oraşului. Dejul nu trebuie să se întoarcă în trecut.

Vă doresc sănătate dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră.

Dumnezeu să ne ajute să continuăm drumul pe care l-am pornit împreună!

Vă mulţumesc şi vă asigur de tot respectul şi consideraţia mea.”

Produs de www.someseanul.ro, la comanda PSD Cluj.
Cod mandatar 21160002

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More