Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul deputatului Cornel Itu de Ziua Eroilor

0 55

Odată cu Înălțarea Domnului, comemorăm Ziua Eroilor români care, cu demnitate și curaj, s-au sacrificat pentru binele țării noastre.

În această zi cu o simbolistică aparte, gândurile noastre se îndreaptă cu gratitudine către toți cei care și-au dedicat viața crezului de a-și sluji țara și care, prin devotamentul lor, au contribuit la libertatea, independența, integritatea și suveranitatea României de astăzi.

Ziua Eroilor reprezintă un bun prilej pentru a rememora faptele lor, care rămân în memoria națională ca o dovadă incontestabilă a jertfei de sine. Să privim cu respect către trecut și să aducem un omagiu tuturor eroilor cunoscuți și necunoscuți ai neamului românesc.

Lor le datorăm existența noastră ca popor liber și demn! Avem obligația să îi cinstim cum se cuvine și să le păstrăm vie memoria, în sufletele și rugăciunile noastre. Este datoria noastră să ne ridicăm la înălțimea idealurilor pe care, prin eroismul și jertfa lor, acești oameni le-au apărat.

Dumnezeu să binecuvânteze România, Armata sa, și pe toți Eroii Neamului nostru!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More