Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul președintelui ALDE Dej, Vicențiu Știr, cu ocazia sărbătorilor pascale

0 45

În profunzimea lor, Sărbătoarea Paștelui înseamnă mult mai mult decât o zi importantă din calendar, în care ne amintim să mergem la biserică, să luăm masa în familie și să ciocnim ouă roșii.

Sărbătorile Pascale în esența lor, au cu totul un alt scop, și anume acela de a ne aminti de jertfa supremă pe care Fiul lui Dumnezeu a făcut-o pentru iertarea păcatelor întregii omeniri: și-a dat viața pentru noi. Prin acest fapt și prin iubirea Sa necondiționată, sufletele noastre au putut primi un loc în veșnicii lângă Dumnezeu.

Suferințele îndurate de Mântuitorul nostru, moartea și învierea Sa, ar trebui sa fie pentru noi motive de luare-aminte nu doar în această perioadă, ci întotdeauna pentru că nu știm când vom fi chemați la judecată.

Iar eu, cu prilejul acestor sărbători, doresc să vă transmit tuturor, urările mele de bine, liniște, lumină și pace sufletească, sănătate, speranță, iubire și împliniri! Paște fericit și Hristos a înviat!

Președinte ALDE Dej, inginer Vicențiu Știr

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More