Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paşte

0 81

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică, în mesajul de Paşte, că gândurile sale cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor, iar spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să ne dea încrederea de a privi cu optimism către viitor.

„În aceste zile în care sărbătorim sfintele Paşti, gândurile mele cele mai calde se îndreaptă către toţi românii, fie că se află în ţară sau în afara graniţelor. Învierea Domnului este un prilej de comuniune şi linişte, o bucurie a renaşterii pe care o împărtăşim cu cei dragi”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat pe Facebook.

Preşedintele le-a transmis românilor că spiritul acestei sfinte sărbători trebuie să le dea încrederea de a privi cu optimism către viitor.

„Să avem cu toţii sufletul plin de speranţă şi lumină, iar spiritul acestei sfinte sărbători să ne dea încrederea de a privi cu optimism spre viitor. Hristos a Înviat!”, a adăugat șeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au participat, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More