Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului Costan Morar adresat militarilor dejeni cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

0 26

primaru-costan-morar-dej

Primarul Municipiului Dej urează ”La mulți ani” militarilor dejeni, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre.

”Astăzi 23 aprilie, odată cu prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, sărbătorim Ziua Forţelor Terestre.

O zi însemnată în care cinstim memoria eroilor căzuți la datorie pentru apărarea ființei naționale și adresăm sincere omagii tuturor militarilor, din Garnizoana Dej, care au slujit și slujesc cu demnitate țara.

Această zi de mare sărbătoare îmi oferă prilejul de a transmite militarilor dejeni respectul și aprecierea mea pentru profesionalismul și devotamentul demonstrat în misiunile desfășurate în țară și pe plan internațional pentru menținerea păcii și securității în zonele de conflict, pentru implicarea  în evenimentele marcante ale comunității noastre.

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre felicit militarii dejeni pentru dăruirea, curajul și spiritul de sacrificiu dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate, ca apărători ai valorilor naționale, le transmit lor și familiilor lor, un sincer ”La mulți ani”, sănătate, bucurii și multe realizări profesionale.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More