Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului Costan Morar cu ocazia Zilei Armatei

0 38

Ziua de astăzi, 25 octombrie, este o zi însemnată pentru istoria poporului român şi pentru cei care au îmbrăcat şi îmbracă uniforma Armatei Române. Este Ziua Armatei României, care la data de 25 octombrie 1944, a eliberat de sub ocupația hortistă și nazistă, Transilvania de Nord.

”Astăzi, la aniversarea a 71 de ani de la glorioasa zi, aducem un pios omagiu militarilor români care au pus mai presus soarta neamului românesc decât propria lor viaţă, îndeplinindu-şi misiunea nobila de a apăra integritatea teritorială a statului român.

În această zi de sărbătoare, ne înclinăm cu respect în faţa celor care astăzi continuă tradițiile militare și apără unitatea naţională. Municipiul Dej a fost privilegiat de-a lungul timpului, de prezenţa militarilor, ce ne-au reprezentat cu cinste în ţară şi în lume, reprezentând o mândrie pentru noi.

Chiar astăzi, de ziua lor, militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate Zilei Armatei, iar o parte se află în Afganistan, unde aşa cum au făcut şi până acum, îşi îndeplinesc cu seriozitate misiunile.

Pentru profesionalismul, devotamentul şi sacrificiul dovedit în misiunile naţionale şi internaţionale, pentru sprijinul acordat în manifestările organizate în municipiul nostru, le transmit tuturor militarilor dejeni si familiilor lor aprecierea şi recunoştinţa mea şi a instituţiei pe care o conduc, multă sănătate şi succes în îndeplinirea misiunilor.

Militarilor dejeni care se află în Afganistan, departe de casă şi de cei dragi, le urez misiune uşoară şi să se întoarcă cu bine, cu toţii acasă.

La mulţi ani, dragi militari dejeni!”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More