Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului Dejului cu ocazia sărbătorilor pascale

0 83

SONY DSC

Primarul Municipiului Dej, Costan Morar, a transmis un mesaj adresat tuturor dejenilor, cu ocazia sărbătorilor pascale.

 

Dragi dejeni,

În curând vom primi în casele și în sufletele noastre bucuria sărbătorii Sfinte a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Pentru noi toți apropierea de această sărbătoare înseamnă momente de renaștere spirituală, sentimente de bucurie, speranță, unitate si liniște sufletească  împreuna cu familia si alături de cei dragi.

La fel cum în această perioadă natura se pregătește, croindu-și straie de sărbătoare care ne încântă privirea, fiecare dintre noi ne pregătim sufletele și casele.

Postul, ramurile de salcie, vopsitul ouălor, pasca, mielul, participarea la Slujba de Înviere, sunt tradiții pe care an de an le păstrăm și le transmitem în familiile noastre, trăind astfel clipe de bucurie sfântă.

Toate culminează  în noaptea Sfântă de Înviere cu luarea luminii,  simbolul Învierii, al biruinței vieții asupra morții și a luminii lui Hristos asupra întunericului păcatului.

Fie ca spiritul acestei mari sărbători, Învierea Domnului, să vă aducă numai gânduri bune, lumină în suflet și multe bucurii alături de cei dragi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More