Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului Dejului cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

0 52

primaru-costan-morar-dej

Astăzi, 23 aprilie, este aniversată „Ziua Forţelor Terestre”, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – purtătorul de biruinţă. Cu această ocazie, primarul Dejului, Costan Morar a transmis un mesaj.

În fiecare an, în data de 23 aprilie, sărbătorim Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă.

Cu această ocazie aduc sincere omagii tuturor militarilor, din această structură, care s-au jertfit pentru libertatea și independența României.

În spiritul marilor fapte de vitejie ale înaintaşilor noştri, militarii din Garnizoana Dej, au slujit și slujesc cu devotament și profesionalism țara, reprezentând o mândrie pentru municipiul nostru, prin exercitarea sarcinilor de serviciu la nivel național și în cadrul misiunilor internaționale de menținere a păcii și securității în zonele de conflict.

Dejul a fost dintotdeauna un punct strategic militar, iar patriotismul şi devotamentul militarilor dejeni, au dus cu mândrie această tradiţie mai departe.

Pentru spiritul de sacrificiu şi curajul dovedit în îndeplinirea misiunilor, doresc să transmit tuturor militarilor din Dej și familiilor lor, respectul și recunoștința mea și a institiției care o conduc, îi felicit pentru întreaga activitate și le urez  un sincer,  LA MULȚI ANI!

Primar

Ing. Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More