Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului Dejului la început de an școlar

0 383

Primarul municipiului Dej, Costan Morar, transmite prin intermediul site-ului nostru un mesaj adresat cadrelor didactice, elevilor și părinților la început de an școlar.

”Astăzi începe un nou an şcolar, un nou an de provocări, de emoţii şi aşteptări pentru elevi, cadre didactice şi părinţi.

Sunt momente cu o puternică încărcătură emoţională pentru fiecare, momente în care după o vacanţă binemeritată, continuaţi drumul cunoaşterii. Este un drum frumos, deloc uşor, însă un drum pe care îl parcurgeţi împreună.

Stimate cadre didactice, vă felicit pentru tot ce aţi reuşit să realizaţi împreună cu elevii noştri şi sunt convins că şi în acest an îi veţi pregăti cu acelaşi devotament și profesionalism, care au adus prestigiu scolii, prin rezultatele obţinute de elevii pregătiţi de dumneavoastră.

Dragi elevi, aveţi entuziasm şi energie, aveţi capacitatea de a depăşi orice obstacol prin responsabilitate şi seriozitate, iar cunoştinţele pe care le veţi acumula în acest an vor contribui la dezvoltarea voastră, la clădirea viitorului vostru ca oameni.

Aveți alături de voi cadrele didactice care vă vor transmite cunoştinţele şi experienţa necesare pregătirii voastre și părinții care la fel cum vă sunt astăzi alături, vă vor sta, alături în continuare cu toată dragostea şi susţinerea.

Ca primar al Municipiului Dej vă voi oferi şi pe parcursul acestui an, tot sprijinul pentru asigurarea condiţiilor necesare pregătirii educaţionale, pregătire care sunt sigur că se va materializa la final prin rezultate deosebite.

Vă doresc tuturor un nou an şcolar încununat cu succes şi reuşite!”, transmite primarul Costan Morar

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More