Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Anului Nou

0 375

Am ajuns împreună la finalul anului 2017, un an cu multe provocări pentru fiecare dintre noi și pentru întreaga comunitate dejeană.

A fost un an în care am reușit să realizăm împreună proiecte importante pentru noi, pentru Dej, am demarat noi proiecte, pentru a ne pune în valoare trecutul plin de istorie și tradiții, de a ne pregăti viitorul comunității noastre.

Au fost momente frumoase dar și momente grele, care ne-au pus la încercare, le-am depășit însă împreună,datorită sprijinului dumneavoastră, simțindu-vă dorința fiecăruia de a ne dezvolta orașul, ascultându-vă doleanțele și părerile.

Încheiem acest an cu dorința ca în anul 2018 să ducem la bun sfârșit proiectele începute, să continuamîmpreună dezvoltarea municipiului nostru, cu sprijinul și înțelegerea dumneavoastră, să fim o comunitate unită și puternică.

Vă doresc din suflet ca Anul Nou să fie pentru toți un an cu mai multe realizări atât pe plan familial cât și profesional, să vă aducă împliniri și puterea de a fi mai încrezători, mai buni și mai generoși unii cu alții.

La mulți ani și un An Nou fericit, dragi dejeni!”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More