Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Armatei României

0 130

”Astăzi 25 octombrie, sărbătorim Ziua Armatei României. Este o zi însemnată pentru istoria poporului român și pentru militari, pentru cei care au îmbrăcat și îmbracă uniforma Armatei Române, care în 25 octombrie 1944, elibera de sub ocupația hortistă și nazistă, Transilvania de Nord.

La aniversarea a 73 de ani de la acel moment istoric, ne îndreptăm gândurile de recunoștință și le aducem un pios omagiu militarilor români, care au pus mai presus decât propria lor viață, dragostea de țară și neam.

În aceste momente de sărbătoare, ne înclinăm cu respect în faţa tuturor militarilor care astăzi continuă tradițiile militare și apără unitatea naţională și ne  mândrim că suntem o comunitate în care  militarii au reprezentat și reprezintă simbol al patriotismului și al luptei pentru țară.

Astăzi, de ziua lor, militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate Zilei Armatei sau în misiuni, îndeplinindu-și cu seriozitate sarcinile de serviciu.

Pentru  modul în care au reprezentat țara și comunitatea în misiunile naționale și internaționale, dovedind profesionalism, devotament și spirit de sacrificiu, pentru sprijinul acordat în manifestările organizate în municipiul nostru, le transmit tuturor militarilor dejeni si familiilor lor, aprecierea şi respectul nostru, multă sănătate şi succes în întreaga activitate.

La mulţi ani, dragi militari dejeni!”, transmite primarul Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More