Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Armatei României

0 42

La fel ca în fiecare an, astăzi 25 octombrie, celebrăm Ziua Armatei României, momentul istoric din 1944, când Armata României elibera de sub ocupația hortistă și nazistă, nord- vestul Transilvaniei. 

La împlinirea a 75 de ani de la ziua care va rămâne scrisă în memoria națională, rememorăm faptele de vitejie ale bravilor noştri militari și le aducem un pios omagiu pentru sacrificiul lor de a apăra țara chiar cu prețul vieții.

Profesia de militar înseamnă, dăruire, loialitate, spirit de sacrificiu, de aceea astăzi ne înclinăm cu respect în faţa tuturor militarilor care continuă tradițiile militare și apără unitatea naţională.

Suntem mândri ca și comunitate să avem militari care promovează valorile naționale, militari care ne-au reprezentat și ne reprezintă cu cinste, fiind un simbol al patriotismului și al luptei pentru țară.

Și astăzi, de ziua lor, militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate Zilei Armatei sau în misiuni, îndeplinindu-și cu seriozitate sarcinile de serviciu.

Pentru  modul în care au reprezentat țara și comunitatea în misiunile naționale și internaționale, dovedind profesionalism, devotament și spirit de sacrificiu, pentru colaborarea în cadrul evenimentelor organizate în municipiul nostru, le transmit tuturor militarilor dejeni si familiilor lor, aprecierea şi respectul nostru, multă sănătate şi succes în întreaga activitate.

La mulţi ani, dragi militari dejeni!

Primar

Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More