Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Armatei României

0 46

25 octombrie este zi importantă pentru istoria poporului nostru și Armata Română. Este ziua care va rămâne scrisă în memoria naţională, ca data la care Transilvania de Nord, a fost eliberată de sub ocupația hortistă, fiind celebrată ca Ziua Armatei României.

La împlinirea a 72 de ani de la gloriosul moment, 25 octombrie 1944 şi a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial, rememorăm faptele de vitejie ale bravilor noştri militari şi ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă, aducându-le un pios omagiu, pentru sacrificiul suprem, pentru punerea datoriei de ţară şi neam, mai presus decât propria viaţă în apărarea integrităţii teritoriului ţării noastre.

În aceste momente de sărbătoare le transmitem respectul şi aprecierea tuturor militarilor care apără în continuare unitatea naţională, valorile poporului român şi ne mândrim ca o comunitate în care militarii au fost şi sunt un simbol al patriotismului şi luptei pentru ţară.

De ziua lor, adresez militarilor dejeni, oriunde s-ar afla, felicitări pentru profesionalismul şi devotamentul demonstrat în îndeplinirea misiunilor la nivel naţional şi internaţional, în teatrele de operaţii şi le mulţumesc pentru prezenţa activă în viaţa comunităţii şi implicarea în evenimentele organizate în municipiul nostru.

Tuturor militarilor noştri şi familiilor lor, le urez multă sănătate şi împliniri atât pe plan profesional cât şi familial.
La mulţi ani, dragi militari dejeni!
Primar
Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More