Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului Municipiului Dej cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

0 431

Astăzi sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii. Este o zi în care ne îndreptăm gândurile de recunoștință și prețuire spre ființele dragi sufletului nostru, mamă, soţie, bunică sau fiică.

Această zi, care le este dedicată, nu întâmplător se află în prima lună a primăverii, luna renaşterii la viaţă a naturii, a frumosului şi a speranţei. Și, nu întâmplător această zi este asociată cu chipul frumos și vocea caldă a mamei, cu imaginea celei care ne-a dat viaţă, ne-a călăuzit pașii, învățându-ne ce înseamnă respectul și echilibrul.

Simbolul frumuseții și al gingășiei, cu un rol deosebit de important în familie dar și în societate, femeile au capacitatea și forța de a ne fi alături în  momentele frumoase sau delicate ale vieţii, ne oferă toată afecțiunea și ne fac să ne simțim împliniți.

Pentru tot ceea ce reprezintă pentru noi, pentru bucuria care ne-o aduc zilnic prin grijă, zâmbete și bunătate, astăzi mai mult ca oricând, le mulțumim și le transmitem toată aprecierea noastră.

La mulți ani, stimate doamne și domnișoare!

Să aveți parte de o primăvară senină cu bucurii, dragoste și împliniri!

Primar

Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More