Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul Primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice

4 403

„Astăzi, la fel ca în fiecare an, în data de 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, o zi în care ne îndreptăm cu gânduri de recunoştinţă către bunicile, bunicii şi părinţii noştri.

Este ziua în care le mulţumim pentru educaţia pe care ne-au oferit-o şi o oferă copiilor noştri, pentru grija, răbdarea şi dragostea cu care ne înconjoară.

Indiferent de vârstă şi problemele de sănătate sunt cei care, în fiecare familie şi comunitate, ne sunt exemple de viaţă, sacrificiu, oferindu-ne echilibru, căldura sufletească şi înţelepciune.

Pentru toate acestea, pentru tot ce fac zi de zi pentru noi, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice sunt onorat să le transmit multă sănătate, bucurii şi o viaţă liniştită alături de familie. La mulţi ani!”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. INGERASUL ROSU spune

  Mda,se spune ca intelepciunea vine o data cu virsta,numai ca din pacate multi romani-VOTANTII INFRACTORILOR PSD-DIMPOTRIVA,SUNT PE CONTRA SENS,imbecili si idioti.
  Ce parinte a fost ala care a crescut un individ ca DRAGNEA,sau ca CARMEN DAN,OLGUTA,VIORICA VASILICA??
  Din pacate ,cu durere in suflet spun-BATRINII CARE VOTEAZA PSD,SUNT LIPSITI,DE CARACTER,ONOARE SI COLOANA VERTEBRALA,care pentru o sticla de bere,si doi mici isi reneaga originile,copii si parintii….

 2. Bădică Corneliu spune

  Felicitări pentru realizarile făcute în orașul dumneavoastră ! Respect !

 3. ICA spune

  Primasul e atent la (aproape) toate Zilele, dar nu stie de Ziua Mondiala a Muncii Decente, in 7 Nov. Oare nu lntra munca decenta in zona de interes ?

 4. ILI spune

  Si nici a Zilei internationale a administratiei publice, in 23 Iun.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More