Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Pompierilor din România

0 102

13 septembrie, este ziua în care în fiecare an  sărbătorim Ziua Pompierilor din România.

La împlinirea a 171 de ani de la data de 13 septembrie 1848, cinstim memoria pompierilor militari care au dat dovadă de spirit de sacrificiu şi eroism, luptând pentru libertate şi scriind o pagină importantă din istoria noastră în bătălia de la Dealul Spirii.

Totodată ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă către pompierii români care au salvat și salvează vieți, intervenind în lupta împotriva incendiilor sau în alte situații de urgență.

Ziua Pompierilor din România îmi oferă prilejul de a transmite  pompierilor dejeni aprecierea şi respectul pentru modul în care își desfășoară misiunile de apărare a vieții, intervenind cu profesionalism și promptitudine ori de câte ori este nevoie în incendii, calamități naturale, accidente sau alte situații critice și pentru implicarea în viața comunității, atât în cadrul evenimentelor dar și prin activități de informare.

Astăzi de ziua lor, tuturor pompierilor dejeni şi familiilor lor, le urez multă sănătate şi împliniri pe toate planurile.

La mulți ani!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More