Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul Primarului Municipiului Dej cu ocazia Zilei Veteranilor de război

0 66

În fiecare an, în data de 29 aprilie, ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă spre veteranii de război, cei care au luptat pentru apărarea independenței, suveranității, integrității teritoriale și a intereselor României.

Ziua Veteranilor de Război, este moment  de aducere a unui pios omagiu eroilor care şi-au adus sacrificiul suprem pentru apărarea ţării şi neamului românesc, este un moment de cinstire a veteranilor care ne sunt alături, cu demnitate şi cu simţul datoriei împlinite.

”Astăzi cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, pentru devotamentul  si  curajul cu care au slujit ţara, reprezentând adevărate exemple pentru noi şi generaţiile viitoare, mă înclin cu profund respect în faţa veteranilor de război dejeni şi le transmit tuturor  aprecierea şi recunoştinţa  mea si a instituţiei pe care o conduc, le urez multa sănătate și viață lungă, alături de un călduros “ La mulţi ani””, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More