Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul viceprimarului Aurelian Mureșan pentru absolvenții de liceu

0 52

Viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan, transmite prin intermediul Someșeanul.ro un mesaj adresat elevilor care azi au sărbătorit absolvirea învățământului liceal.

”Dragi absolvenţi de liceu,

Acest moment este de o încărcătură emoţională specială. Este primul pas al realizării dumneavoastră şi, clipele acestea, de departe rămân bagajul cel mai impresionant de emoţie şi recunoştinţă pentru dragii voştri profesori, care v-au pregătit la şcoală, pentru părinţii şi bunicii, care v-au educat şi pentru colegii voştri, care v-au fost deopotrivă prieteni şi sfătuitori atunci când a fost nevoie.

Mai important decât a avea o condiţie umană zicea Noica, mai important este să fii OM, să fii parte a transformării care se petrece, să fii deschizător de drumuri, să fii inovator.

Astăzi pentru mine şi familia mea este un moment de emoţie deosebită, pentru că şi fiul nostru este absolvent de liceu. Vă înţeleg toate temerile şi speranţele pentru viitor şi îmi exprim dorinţa, în calitate de părinte în primul rând, dar şi de cetăţean al Dejului, că vă veţi întoarce după terminarea studiilor în aceste oraş unde, sper, veţi avea posibilitatea de a profesa şi de a contribui la prosperitatea sa. Sunt sigur că, profesorii voştri, cadre didactice de excepţie, au fost pentru voi modelele, pe care le veţi urma în viaţă.

Vă doresc să aveţi parte de împlinirea tuturor viselor şi năzuinţelor, mult succes absolvenţilor, iar cadrelor didactice şi părinţiilor respect pentru că au reuşit să îşi aducă copiii în această postură, de campioni.

Succes în viitor!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More