Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mesajul viceprimarului Dejului, Aurelian Mureșan, la finalul campaniei electorale

0 175

Viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan, transmite prin intermediul Someșeanul.ro, către electoratul dejean mesajul său la finalul campaniei electorale.

„Dragi dejeni,

Este o onoare pentru mine să vă cer încrederea pentru poziția de primar al orașului nostru. Este, în același timp, și una din cele mai mari responsabilități asumate vreodată până acum de mine. Timp de mai multe săptămâni am fost în mijlocul dumneavoastră, am bătut la ușa dumneavoastră și v-am ascultat. Am discutat cu dumneavoastră soluțiile pe care le-am propus, le-am adaptat împreună la situațiile specifice din zona în care locuiți fiecare.

Am tras împreună o concluzie după acest maraton de întâlniri cu dejenii: în toată această campanie nu mai este vorba de o cursă electorală în care se bat doi oameni, Mureșan și Costan. Este vorba strict de viitorul orașului, de direcția în care Dejul se va îndrepta în următorii 8 ani de zile. Este vorba de o decizie importantă, pe care împreună trebuie să o luăm: rămânem la situația actuală și mai îmbunătățim pe ici pe colo, sau facem o schimbare majoră spre dezvoltarea economică a orașului, spre un alt tip de a face administrație, în care trebuie să accelerăm realizarea proiectelor, să consultăm în mod real cetățenii, să transparetizăm total cheltuirea banului public și, în mod special, să nu mai existe cuvântul nu se poate, ci doar să prezentăm dejenilor soluțiile pentru problemele lor.

E important pentru fiecare dintre noi dacă poți să ai curățenie, o stradă asfaltată, un parc în 2017 sau poți să îl ai abia în 2022, poți să ai niște fonduri atrase acum sau poți să nu le mai ai deloc, dacă primarul lucrează constant timp de 4 ani, sau doar înainte de alegeri – cam ăsta este efectul alegerii unui primar sau altuia. Poți să ai niște locuri de muncă sau poți să nu le ai, pentru că nu ai tratat cu respectul cuvenit o firmă care a vrut să investească în localitatea ta, sau nu ai găsit o formulă să îi oferi un teren, ieftin, în timp ce alte localități îi oferă acel teren și deschidere și, atunci, firma pleacă acolo unde are condiții mai bune. Cam ăsta este impactul asupra vieților noastre, orice s-ar spune, atunci când ne hotărâm dacă ne ducem sau nu ne ducem la vot. Și, alegerea primarului este, poate, unul dintre lucrurile cele mai importante pentru comunitate.

Primarul este vioara întâi a administrației locale. Nu se poate ascunde în spatele consilierilor locali, cum că aceștia nu-l lasă să-și facă treaba, mai ales în condițiile în care are majoritate în Consiliul Local, primarul este acela care trasează o viziune asupra dezvoltării orașului. Dacă are aceea viziune!

E foarte important cine administrează o localitate. Orice s-ar spune, indiferent de culoarea politică, de etnia, de mărimea localitătii, totuși, cine este primar influențează destul de mult ceea ce se întamplă într-o localitate sau alta. Și, de aceea, alegerile locale sunt cele mai importante alegeri, la care putem opta să participăm sau să stăm acasă. Dacă stăm acasă, votează alții!

De aceea , în încheiere, va rog în calitate de candidat, concetățean al dumneavoastră, coleg și prieten să veniți la vot și să vă exprimați opțiunea indiferent de alegere. Votați dumneavoastră direcția în care vreți să meargă acest oraș în următorii ani, nu lăsați pe alții să decidă în locul dumneavoastră!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More