Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Metallica din nou în concert în România

0 532

Trupa consacrată de rock Metallica revine după 10 ani să concerteze în România.

Metallica va concerta în România la 14 august 2019 în cadrul turneului Worldwired. Concertul va fi susținut pe Arena Națională din București și conform Infomusic.ro spectacolul va fi unul cu totul special.

„Concertul trupei de pe Arena Națională din București va avea loc pe 14 august 2019 și ar putea include un show cu drone. Potrivit Pollstar, în concertele europene susținute până acum, trupa va aduna pe scenă 120 de micro drone autonome. Acestea au apărut în momentul interpretării piesei Moth Into Flames, zburând deasupra capetelor membrilor trupei pe parcursul întregii melodii” scriu cei de la Infomusic.ro.

Alături de trupa Metallica vor concerta și trupele Ghost și Bokassa, care vor cânta în deschidere. Prețurile biletelor pornesc de la 235 de lei și ajung la 685 de lei. Biletele vor fi puse în vânzare din data de 28 septembrie anul acesta, iar pentru fanclubul Metallica biletele pot fi achiziționate începând de mâine, 15 septembrie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More