Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

METEO. Revin ninsorile. Cum se schimbă vremea în următoarele zile

0 455

Vremea tipică de iarnă va fi prezentă în mare parte a ţării, dar vestea bună este că ninsorile vor fi liniştite, iar temperaturile pozitive în mare parte a ţării.

Pe parcursul nopţii, vor cădea ninsori şi lapoviţă în cea mai mare parte a ţării. Fenomenele vor apărea doar izolat în Moldova şi în Dobrogea. Pe suprafeţe mici, se va forma polei. Minimele vor avea valori între minus 7 grade în depresiuni şi un grad cu plus în vestul ţării.

Ninsorile slabe şi lapoviţa vor fi prezente şi pe timpul zilei în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, şi mai puţin în rest.

Maximele nu se vor modifica în perioada următoare, dar noaptea, în depresiuni va fi ger.

Joi, va mai ninge slab în Moldova şi în Transilvania, vineri, doar ceaţa va crea unele probleme în sud-vest şi în sud. Seara, fulgii de zăpadă vor reveni în regiunile sudice, vestice şi centrale. La început de weekend, atmosfera de iarnă va cuprinde cea mai mare parte a ţării.

În Bucureşti, va ninge slab în cursul nopţii şi vor fi minime în jur de minus 1 grad. Fulgii de zăpadă vor mai apărea trecător în prima parte a zilei, iar termometrele vor indica doar 2..3 grade Celsius. Presiunea aerului va avea valori confortabile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More