Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

METEO – Urmează o răcire accentuată a vremii, cu ploi și ninsori

0 452

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează asupra faptului că vremea se va răci accentuat. Se așteaptă ploi și ninsori.

Pe măsură ce ne apropiem de finalul ultimei luni din această toamnă, putem spune că vremea își urmează parcursul normal. Sâmbătă și duminică vom observa o schimbare semnificativă, pentru că vremea se va răci mai ales în partea de vest, centru și nord a țării, precizează Elena Mateescu, directorul ANM.

Temperaturile maxime nu vor mai depăși 9 grade Celsius, se așteaptă precipitații mai ales spre seară și parcursul nopții, chiar predominant sub formă de lapoviță și ninsoare și în zonele mai joase din partea de nord și centru a țării, iar la munte vor predomina ninsorile.

Este posibil și în partea de vest, centru și nord a țării să discutăm de precipitații mixte sau chiar ninsori, pe seară și în cursul nopții, informează directorul ANM.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More