Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Metoda accidentul continuă să facă victime. Cum a rămas o femeie fără 25.000 de euro

0 66

Metoda accidentul continuă să facă victime. O femeie de 72 de ani, din Alba Iulia, le-a dat escrocilor nu mai puțin de 25.000 de euro.

Femeia a fost mințită că fiica ei ar fi suferit un grav accident de circulație. I-a crezut pe escroci și a rămas fără banii strânși cu greu.

Femeia din Alba Iulia a fost sunată din penitenciar de cinci bărbați, care i-au spus că fiica ei a suferit un accident grav. Convinsă că povestea este reală, victima le-a dat unor necunoscuți, care au apărut imediat la ușa ei, 25.000 de euro pentru a acoperirea costurilor de spitalizare.

“Ar fi apelat din penitenciar o femeie din Alba Iulia sub pretextul că ar fi reprezentanții unui spital. Pentru a determina femeia să le ofere banii unul dintre bărbați și-ar fi schimbat tonalitatea vocii și a susținut că este fiica victimei”, a transmis IPJ.

Polițiștii au tras de multe ori atenția asupra acestor fenomene de înșelătorie, adresând rugămintea în special celor tineri de a-și informa părinții cu privire la asemenea practici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More