Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Metoda „Accidentul” face victime la Dej

0 805

Un tânăr, de 17 ani, a fost reținut 24 de ore de polițiștii dejeni.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, cu sprijin din partea poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au reţinut, la data de 10 aprilie a.c., după efectuarea unei perchiziţii domiciliare un tânăr de 17 ani, cercetat pentru comiterea a două înşelăciuni prin metoda „Accidentul”.

Se pare că acesta, la data de 05 aprilie a.c., a înşelat părţile vătămate B.M.R. şi G.S. din municipiul Dej, judeţul Cluj, folosind metoda „accidentul”, creând un prejudiciu de 25.000 de lei care nu a fost recuperat.

Acesta este cercetat de către poliţişti sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de „înşelăciune”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Reprezentanții poliției recomandă cetăţenilor care au părinţi în vârstă şi care locuiesc singuri să discute cu aceştia despre astfel de lucruri. Să ştie că tratamentul medical de urgenţă este gratuit şi că nici un medic nu va cere bani pentru astfel de intervenţii.

De asemenea nici un avocat adevărat, nu va cere bani pentru rezolvarea „amiabilă” a unui accident rutier grav. Aceste evenimente rutiere grave se soluţionează numai în instanţă, pe cale legală. Nici un medic sau avocat nu îşi va trimite asistenţii să ridice bani de la cineva de acasă, cu atît mai puţin la ore târzii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More