Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Metoda de furt „Bună ziua” revine. Tânără reținută

0 639

O tânără este cercetată pentru furt din locuință. Ea a cauzat un prejudiciu de 10.000 de lei.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca, în urma probatoriului administrat, au dispus, la data de 26 aprilie a.c., reţinerea pentru 24 de ore a unei femei de 29 de ani din minicipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, care este cercetată pentru comiterea de furturi din locuinţă prin metoda „Bună ziua”.

Această metodă constă în faptul că hotul încearca usa de la intrare, iar daca aceasta este deschisa, patrunde în hol si fura tot ce gaseste. Daca intrusul este surprins de victima, motiveaza ca doreste sa vânda sau sa cumpere anumite lucruri sau cauta o anume persoana sau sediu de firma, spunând ca a gresit adresa.

În fapt, la data de 19 iunie 2017, în intervalul orar 13.30 – 15.00, acestat a pătruns în locuinţa persoanei vătămate M.S. de unde a sustras un aparat foto şi o sumă de bani, cauzând un prejudiciu estimat de partea vătămată la suma de 10.000 de lei.

La expirarea termenului de reţinere, femeia va fi prezentată unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More