Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Metoda inventivă prin care cinci femei au lăsat un sălăjean fără 50 de mii de lei

0 350

Un sălăjean a căzut pradă unui grup de cinci hoațe. Acestea au fost oprite și prinse în județul Vâlcea.

Potrivit IPJ Sălaj, în data de 04.06.2019, Poliția a fost sesizată prin numprul unic de urgență 112, despre furtul sumei de 50.000 lei și 100 euro din locuința unui bărbat din localitatea Gârcei, comuna Crișeni. Sesizarea se referea la un autoturism, în care se aflau patru femei de etnie rromă,  care a oprit în fața casei bărbatului și au ridicat capota, sub pretext că au nevoie de apă la motor. 

Bărbatul s-a dus la fântână cu una dintre femei, în timp ce o alta a intrat în casă de unde a furat suma de bani. Autovehiculul a fost dat în atenție la nivel national. Prezența în trafic a mașinii a fost sesizată de către un agent de poliție din cadrul IPJ Sibiu, aflat în timpul liber pe raza localității Călinești,  județul Vâlcea. Polițistul a pornit în urmărirea autovehiculului, apelând, în același timp, numărul unic de urgență 112. Mașina a fost oprită în orașul Călimănești, de către polițiști din cadrul IPJ Vâlcea.

În urma verificărilor s-a constatat că în auto se aflau 5 persoane de etnie rromă, toate femei, iar în urma controlului efectuat în interiorul autovehiculului, au fost identificate sumele de bani sustrase, precum și alte bunuri. Cele cinci femei au fost aduse la sediul IPJ Sălaj, în vederea documentării activității infracționale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More