Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Metoda „șmen” lovește din nou. Lăsat fără 750 de lei

0 163

O nou caz de înșelăciune sub forma metodei „șmen” a fost semnalat în Maramureș.

Potrivit celor de la IPJ Maramureș, ieri, 02 martie, o femeie din oraşul Seini a sesizat poliţia că, la data de 29 februarie, doi bărbaţi, necunoscuţi, au intrat în magazinul pe care-l administrează.

Aceștia l-au rugat pe casier să le schimbe suma de 1000 lei, din 5 bancnote de 200 lei în bancnote cu valoare mai mică, de mai multe ori. La un moment dat bărbații i-au cerut bancnotele date inițial și au plecat.

La finalul programului când a făcut casa, casierul a constat faptul că îi lipsește suma de 750 lei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Recomandăm din nou cetăţenilor să fie precauţi atunci când persoane necunoscute le solicite să-i ajute şi să le schimbe bani, în cupiură mai mică. Riscaţi ca în câteva clipe să rămâneţi fără o parte din bani, iar gestul de bună-credinţă să vă transforme în victimă, transmit cei de la IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More