Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Microbuz cu 7 șapte persoane implicat într-un accident rutier

0 22

Un microbus ce transporta 7 persoane către Republica Moldova a fost implicat într-un accident rutier pe raza localității Josenii Bârgăului.

Cei de la ISU Bistrița-Năsăud transmit faptul că în această dimineață un accident rutier a fost semnalizat pe raza localității Josenii Bârgaului. În evenimentul rutier au fost implicate un microbus, ce transporta 7 persoane, și un autoturism.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgaului și un echipaj de la SAJ Bistrița-Năsăud. Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat cele 7 persoane conștiente, cooperante, cu leziuni minore.

O persoană va fi transportată la spital pentru investigații medicale. Pasagerilor microbusului li s-a pus la dispoziție un spațiu de cazare temporară de către primăria Josenii Bârgaului până ce li se va asigura un alt mijloc de transport pentru a-si continua deplasarea în Republica Moldova, informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More