Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mihai Eminescu și Ziua Culturii Naționale sărbătorite la Dej – FOTO/VIDEO

0 56

someseanul-DSC03672

Bustul poetului Mihai Eminescu din cartierul 1 Mai din Dej a fost înconjurat azi de dejenii iubitori de cultură, care au dorit să aducă un omagiu ”Luceafărului poeziei românești”, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia a 165 de ani de la nașterea poetului și cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

Manifestările organizate de Primăria Municipiului Dej în colaborare cu Centrul Cultural ”ARTA” Dej au început cu intonarea imnului național, urmată de o slujbă de pomenire și depuneri de coroane și jerbe de flori la bustul poetului de către reprezentanți ai autorităților locale și ale instituțiilor locale, de învățământ sau cultură.

Programul a continuat cu un moment muzical susținut de Marin și Petra Grad, un recital de poezie al trupei „Vistrian Roman”a  Casei Municipale de Cultură Dej (Coordonator: Mariana Reman), dar și cu un moment artistic susținut de Corala „Armonia” a Casei Municipale de Cultură Dej (Dirijor: Doina Sima – Minea).

https://www.facebook.com/album.php?fbid=861922720537163&id=467241263338646&aid=1073741923

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More