Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mihai Goțiu a depus plângere penală împotriva lui Palada. Filmul complet al agresiunii – VIDEO

0 96

Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului și parlamentar USR, a depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada, după agresiunea de miercuri seara, în timpul unei pauze de publicitate la postul de televiziune B1.

„Am depus plângere penală. Pentru a nu mai exista dubii: am depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada și nu am de gând să o retrag. Acesta a fost și va rămâne singurul meu mod de a mă apăra în fața agresiunilor: justiția”, a anunțat, pe contul său de Facebook, Mihai Goțiu.

Parlamentarul USR mai spune că, de acum înainte, se va dedica reducerii comportamentelor violente prin mass-media. „Reducerea violenței și, în mod special, reducerea promovării comportamentelor violente prin intermediul mass-media, va deveni din acest moment o prioritate a activității mele de senator. Cât de curând le voi solicita o întâlnire membrilor CNA pe această temă. De asemenea, sper să primesc sprijin și din partea organizațiilor profesionale din domeniul presei, libertății de exprimare și a drepturilor omului”, scrie Goțiu pe Facebook.

În fața Secției 1 de Poliție, vicepreședintele Senatului a declarat: „Am depus plângerea penală. Fiind vorba de ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul și va decide dacă va da curs acestei plângeri și va începe cercetările pe ultraj. Probabil, voi fi contactat în funcție de decizia Parchetului”.

Goțiu a mai declarat că, pe lângă plângere, a depus „dovezile de la Institutul de Medicină Legală și de la Spitalul de Urgență”.

Vineri a fost făcută publică și o imagine surprinsă de camerele de supraveghere din studioul B1 TV, în care se vede cum Mirel Palada, sociolog și fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, îl apucă pe Mihai Goțiu de gât și de păr și încearcă să-l dea cu capul de masa din studio.

Agresiunea s-a produs miercuri seară, în pauza de publicitate a unei emisiuni.

„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești”, a spus Mihai Goțiu.

„În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu… Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a adăugat senatorul.

El a mai spus că Mirel Palada „are de dat explicații cetățenilor”, pentru că „a fost unul din cei care au asigurat interfața Guvernului cu cetățenii, plătit din bani publici”.

https://youtu.be/cXi8G8O8f1g

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More