Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mihai Moceanu, tânărul care şi-a luat bacalaureatul chiar dacă suferă de sindromul Down, a fost premiat

0 67

mihai moceanu

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, l-a premiat astăzi pe Mihai Moceanu cu 1.000 de lei, după ce tânărul şi-a luat bacalaureatul cu media 6,83, deşi suferă de sindromul Down.

În ceremonia desfăşurată în Sala de Sticlă a Primăriei, tânărul care a absolvit Liceul Teologic Adventist „Maranatha” din Cluj-Napoca a primit şi o diplomă de excelentă.

Am învăţat cu ajutorul lui Dumnezeu şi al lui Iisus Hristos. Am învăţat foarte mult, nimic nu e uşor, omul funcţionează cu mintea, nimic nu se face fără muncă. Am luat 5,20 la română, 6,75 la istorie şi 8,55 la geografie. Sunt fericit. Vreau să urmez acum Facultatea de Teologie, vreau să devin preot, pentru că îmi place să mă rog, să citesc şi să scriu din Biblie. Geografia României îmi place cel mai mult”, a spus, într-o conferinţă de presă, bacalaureatul.

„Mihai Moceanu este un tânăr extraordinar şi l-am premiat pentru performanţa şi succesul de la bacalaureat, demonstrând că în viaţă se poate, dacă ai voinţă. Dacă crezi în Dumnezeu, poţi să reuşeşti. Trebuie să îi încurajăm şi pe alţii să meargă pe drumul cărţii”, a declarat Boc în cadrul aceleaşi conferinţe.

De asemenea, Liceul Teologic Adventist „Maranatha” din Cluj-Napoca a fost premiat cu 2000 de lei de către autorităţile din municipalitate.

 

sursa foto: www.stiridecluj.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More