Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mihai Seplecan, candidat în locul lui Gigi Becali pentru un loc la Camera Deputaților

0 28

Mihai Seplecan

Conform unei Hotărâri de Guvern din martie 2014, în 25 mai vor fi organizate alegeri parlamentare parțiale într-un număr de 6 colegii parlamentare, 4 la Camera Deputaților și 2 la Senat.

Conform site-ului pesurse.ro, favorit la a candida la un loc pentru Camera Deputaților este clujeanul Mihai Seplecan. Acesta va candida la Colegiul 25, Sector 6 București, pe funcția deținută anterior de Gigi Becali.

Mihai Seplecan trebuia să candideze încă din 2012 pe colegiul Gherla, însă a fost înlocuit în ultimul moment pe lista pentru Camera Deputaților cu Radu Zlati, în prezent deputat în Colegiul Gherla.

Vicepreședinte al PNL Cluj și consilier județean, Mihai Seplecan a candidat în toamna anului trecut pentru șefia PNL Cluj, adversarul său fiind Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj, însă alegerile nu s-au mai ținut.

La începutul acestui an, Seplecan era văzut ca favorit pentru preluarea funcției de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, după demiterea lui Cătălin Chiper în urma accidentului aviatic din Apuseni. Dar această propunere nu a mai fost pusă în practică, odată cu ruperea USL.

Acum, Mihai Seplecan este văzut favorit pentru Colegiul de Deputat al lui Gigi Becali, rămas vacant după arestarea patronului Stelei.

Tânărul politician cu origini la Gherla (mama fiind din localitatea Țaga) este în plin proces de afirmare politică. A îndurat lovituri primite din partea colegilor de partid și a aliaților politici, dar a mers mai departe cu fruntea sus. Acum așteaptă ca președintele PNL Crin Antonescu să se țină de promisiunea făcută în 2012, când a ratat la mustață postul de parlamentar.

Atunci, Crin Antonescu l-a împins pe lista pentru Camera Deputaților pe Radu Zlati, în locul lui Seplecan, căruia i-a promis că dacă îl susține pe Zlati și are răbdare la primele alegeri parțiale va fi nominalizat să candideze într-un colegiu sigur care se va elibera.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More