Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mihai Seplecan este noul președinte al Consiliului Județean Cluj

0 330

Mihai Seplecan

Telenovela conducerii Consiliului Județean Cluj, după arestarea președintelui Horea Uioreanu anul trecut, pare să fi luat sfârșit. În sfârșit, ar spune unii, după luni întregi de certuri și scandaluri, schimbări de președinți și vicepreședinți și demisii.

În cadrul ședinței CJ Cluj de azi, Mihai Seplecan a fost ales din nou în funcția de președinte al instituției, liberalul obținând 25 de voturi ”pentru” și 8 voturi ”împotrivă”, un vot fiind declarat nul.

Seplecan a preluat de această dată funcția rămasă vacantă după demisia lui Horea Uioreanu. În același timp, Vakar Istvan, cel care a îndeplinit pentru câteva luni funcția de vicepreședinte cu atribuții de președinte, va reveni la funcția de vicepreședinte.

Seplecan a fost singurul candidat pentru funcția de președinte, grupul PSD din Consiliul Județean neavând nicio propunere. În cadrul ședinței, vicepreședintele Vakar Istvan a fost întrebat dacă nu vrea să candideze pentru funcția plină de președinte, dar a refuzat.

Tot în cadrul ședinței de azi Horațiu Cătărig (PNL) a fost ales vicepreședinte, pe locul lăsat liber de Mihai Seplecan, care a devenit președinte.

 

 


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More