Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Mihai Seplecan face un apel la susţinătorii PNL din Dej şi Gherla. Sâmbătă vine la Cluj Crin Antonescu

2 61

seplecan

Preşedintele PNL Crin Antonescu vine sâmbătă la Cluj pentru a se întâlni cu susţinătorii săi, iar consilierul judeţean Mihai Seplecan face un apel la toţi PNL-iştii din Dej, Gherla şi comunele arondate să fie prezenţi la întâlnirea cu “viitorul preşedinte al României”, după cum a afirmat Seplecan pentru Someşeanul.ro.

Vicepreşedintele PNL Cluj, Mihai Seplecan a explicat cât de importantă este întâlnirea cu Antonescu. “Sâmbătă, la ora 12, la Casa de Cultură, vine la Cluj preşedintele PNL Crin Antonescu şi viitorul preşedinte al României, dar şi candidaţi la europarlamentare ai PNL. Trebuie să fim uniţi, avem forţă, avem putere şi trebuie să dovedim că PNL este cel mai puternic partid de dreapta. Trebuie să fim mai uniţi ca niciodată şi să dăm dovadă de curaj şi demnitate. E nevoie de mobilizare şi demnitate. Alegerile europarlamentare care urmează sunt deosebit de importante, în special pentru Organizaţia PNL Cluj, mai ales că avem chiar pe primul loc un europarlamentar, pe Norica Nicolai – lucru care pe noi, PNL Cluj, ne onorează”, a declarat clujeanul.

Tot aceste spune că “suntem obligaţi să fim primul partid pe judeţul Cluj la europarlamentare, atât la nivel municipal, cât şi la nivel judeţean, deoarece avem preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, dar şi mulţi parlamentari, consilieri judeţeni şi primari. La nivel naţional, noi, PNL Cluj, avem obligaţia politică şi morală, să fim printre primele trei organizaţii”, a mai zis Seplecan.

În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare de la sfârşitul lunii mai, consilierul judeţean PNL a remintit succesul de la alegerile din 2012. “Vă aduc aminte că în 2012, la Cluj s-au câştigat alegerile locale cu cele mai multe voturi la nivel naţional. Acum, la europarlamentare suntem obligaţi să obţinem cel puţin 35% dintre voturi. Fără a ironiza PSD, cred şi consider că prin cele două funcţii importante la nivelul judeţului, cea de primar şi cea de preşedinte al CJ Cluj, bătălia pentru primul loc se va da între partidele de dreapta”, a anunţat Seplecan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. caragiale spune

    sa mergem toti!!! iupiiii…!!!! vine antonescu presedinte si o sa fuga cutu cutu cu covrigei in coada!!! iupiiii

    trezirea baa!!!!!!

  2. caragiale spune

    si sa nu uitati sa il votati pe MORAR COSTAN…….primarul nostru mult iubit si stimat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More