Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mihai Seplecan, fostul președinte al CJ Cluj, rămâne și fără fotoliul de consilier județean

0 35

După ce a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, deținută pentru o scurtă perioadă anul trecut, Mihai Seplecan pierde acum și funcția de consilier județean.

Ales consilier județean de către clujeni la alegerile locale din 2012, Mihai Seplecan a devenit președinte al Consiliului Județean Cluj în luna iunie a anului trecut. Acesta a reușit să-și păstreze mandatul doar până în luna decembrie, când a fost demis din funcție prin votul colegilor săi, după izbucnirea scandalului în care este acuzat că și-a falsificat diploma de studii.

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, a emis la începutul acestei săptămâni Ordinul nr 118/28.03.2016 privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean în Consiliul Judeţean Cluj, al lui Mihai Seplecan, precum şi declararea ca vacant al locului de consilier judeţean ocupat de acesta.

Această decizie vine în urma analizei solicitării Partidului Naţional Liberal-Organizaţia Judeţeană Cluj, depusă la Instituţia Prefectului-Judeţului Cluj. Menţionăm faptul că solicitarea a fost însoţită de: Decizia nr.1 din 6.11.2015 a Colegiul Director Judeţean al PNL Cluj privind excluderea din rândul membrilor PNL a domnului Mihai Seplecan şi Hotărârea nr.3 din 14.03.2016 a Curţii de Arbitraj a PNL privind rămânerea definitivă şi executorie a excluderii din rândul membrilor PNL a domnului Mihai Seplecan”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Cluj.

În locul lui Mihai Seplecan în Consiliul Județean Cluj va intra următorul candidat de pe lista USL la alegerile locale din 2012. Este vorba despre social-democratul Mihai Şandru, din Câmpia Turzii. Acesta urmează să fie validat în funcția de consilier local din partea PSD la următoarea şedinţă a forului judeţean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More