Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mihai Szeplekan a demisionat din conducerea PNL Cluj

0 39

Mihai Szeplekan

Mihai Szeplekan a demisionat din conducerea PNL Cluj, nemulțumit de modul în care a fost ales noul președinte al filialei.

”Am demisionat din Biroul Politic Judeţean Interimar! Îi mulţumesc mult lui Horea Uioreanu că s-a gândit la mine, că m-a dorit în echipa sa, dar cred că moral şi cinstit din partea mea este să refuz această propunere, să mă retrag şi să las loc unui om de-al său, care l-a susţinut şi l-a sprijinit de la bun început în competiţia pentru preşedinţia PNL Cluj. Îl felicit pe Horea Uioreanu că a ajuns preşedinte, îi doresc mult succes pentru că ştiu că are nevoie, însă, nu pot să nu-mi exprim regretul pentru faptul că s-a renunţat la alagerile interne.

Am sperat până în ultimul moment că vom avea alegeri în PNL Cluj, că vom avea un preşedinte ales, că eu voi câştiga! Conducerea centrală ar fi putut decide să reprogrameze alegerile peste două săptămâni şi cred că toţi colegii mei ar fi fost foarte mulţumiţi. S-a hotărât, însă, că este mai bine ca Horea Uioreanu să fie numit, direct, preşedinte intermar, iar eu nu pot decât să mă declar împăcat cu această situaţie. Încerc să înţeleg argumentele conducerii partidului şi să respect această decizie. Am fost întotdeauna extreme de devotat partidului, prin urmare, trebuie să admit că se impune să mergem mai departe în această formulă, să dovedim că putem fi o echipă puternică. Îl asigur pe Horea Uioreanu şi pe toţi colegii mei că vor putea miza la fel de mult pe sprijinul meu ori de câte ori situaţia o va cere!”, se arată într-un comunicat de presă.

Citeste si: Mihai Szeplekan se supune si nu prea deciziei conducerii centrale a PNL

Horea Uioreanu este noul presedinte interimar al PNL Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More