Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mii de mesaje sfâșietoare după trecerea în neființă a cântăreței Ramona Fabian

5 1.185

adio Ramona Fabian-Alex Pastor

Lumea muzicii populare românești este în doliu. Una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din Transilvania și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Sute de artiști, cântăreți sau mii de fani au postat pe rețelele de socializare zeci de mii de mesaje de adio, care mai de care mai sfâșietoare.

Paginile și conturile de Facebook ale artistei au fost umplute de mesaje de adio din partea fanilor, cunoscutilor, prietenilor sau colegilor de scena. Toti isi exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a cantaretei. Redam mai jos doar cateva din mesajele postate pe retelele de socializare, pe Youtube sau pe internet.

Vasile Coca: Ramonaaaaaa ! de ce ? doamne dumnezeule ! ai spus la nunta la Bistritza ca esti foarte fericita si mandra de cariera ta, daca ai putea sti cata lume plange in urma ta ! 5 octombrie 2013 a fost ce-a mai trista emisiune la Hora tv, iar acum vad ca ultima poza postata de tine pe facebook a fost chiar poza noastra de la nunta de la Bistritza, rog pe bunul dumnezeu sa iti aseze sufletul acolo unde dreptii se odinesc.

Marcel Avram: “Dumnezeu s-o aibă în pază şi să o ierte pe iubita şi buna noastră colegă Ramona Fabian. O mare şi grea pierdere, imensă. Mi-e foarte greu, şi acum mă uit pe Facebook la miile de mesaje şi nu îmi vine să cred.

Ansamblul Mostenitorii Sintea Mare: Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei premature si nedrepte a celor care ne-a incantat sufletele si inimile de bucurie cu fumoasele melodii si inconufundabila ei voce I-am apreciat, i-am admirat! Vor ramane vesnic in amintirea noastra! Suntem alaturi de familiile indoliate. Sincere condoleante!

George Forcos: Drum bun inger frumos si talentat!Nimic nu ramane dupa noi decat dragostea pe care am oferit-o sau am primit-o in dar.Folclorul romanesc a pierdut un om de valoare .Dumnezeu fie cu tine!

Ansamblu Folcloric Floare Neraianta: Cuvintele sunt de prisos a spune si arata recunostinta noastra a tuturor pentru ce a facut pentru muzica popula din ardeal .Dumnezeu sa o aseze in raiul sau pentru a canta cu ingeri si pentru a veseli toti oameni asa cum ne-a veselit pe noi.

adio Ramona Fabian

Mircea Cartisorean: “Cu adanca durere in suflet si multe regrete si lacrimi ne luam “ramas bun” de la buna si draga noastra colega si prietena, care in urma cu cateva ore a incetat din viata intr-un tragic accident rutier.Adio draga si frumoasa, Ramona Fabian !!Vei ramane vesnic in amintirea si sufletele noastre,te vom iubii si ne vom amintii in permanenta de glasul tau frumos si sufletul tau minunat!!Viata este nedreapta si uneori de neinteles!Odihna vesnica si sincere condoleanze familiei indurerate!!”

Calin Bogatean: Tristeţea se aşterne apăsător peste un sentiment de neputinţă. Momentul tragediei pare o glumă proastă a sorţii, un vis urât, un vis din care doreşti să te trezeşti. Dimineaţa soarele răsare şi crezi că totul a fost doar un vis însă constaţi rapid că te confrunţi cu aceaşi nemiloasă şi cruntă veste. Ramona Fabian ai fost un exemplu de luptător cu viaţa, cu dragostea şi dăruirea ta pentru folclor şi oameni în acelaşi timp. Dumnezeu să te răsplătească din plin acolo unde tu te-ai mutat. Cei care rămân părinţilor, rudelor, prietenilor tăi să le dea Domnul mângâiere şi putere. O lacrimă, din suflet, tăcere şi-un mare of… Sincere condoleanţe.

GherlaLive Cluj: Condoleanțe familiei … DUMNEZEU S-O ODIHNEASCĂ
Vei rămâne mereu în inimile noastre ….
Și vie în clipurile tale, te vom viziona mereu …
… Ramona Fabian.

Claudia Andron: Dacă vă vine să credeți, din versurile ei:

M-am trezit că viața-i gata
Și n-o să mai fie alta
Amu cânt și m-ascultați
De mâine tăți mă uitați…

Nu cred că te vom uita așa ușor…Dumnezeu să te odihnească în pace!

Florin George Turdean: si-a luat “Adio” de la aceasta lume dumnezeu sa te oihneasca verisoara mea cea scumpa. odihnestet in pace verisoara mea si credema ca imi vine dorul de la tine si de sambata tot timpul plnag.

Felix Galan: Dumnezeu sa o odihneasca in pace…

Gavris Emil: RAMONA ai fost un suflet nobil,o cantareata deosebita,un om care a incercat sa faca numai lucruri bune pe pamantul asta.Ai plecat prea repede dintre noi,dar sa stii ca pentru noi ai fost si vei ramane colega si prietena noastra draga RAMONA FABIAN.NU TE VOM UITA NICIODATA!

Ovidiu Furnea: Sunt profund indurerat. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment.Sincere condoleante.

Silvica Chelariu: Parca aceasta melodie prevedea tragicul sfarsit.
D-zeu te-a chemat pentru ai canta impreuna cu ingerii!Tu ai plecat dar cantecele tale raman marturie pentru multe generatii care iubesc muzica populara.
DORMI IN PACE RAMONA!!! Condoleante familiei.

http://youtu.be/16Ns62nfrhs

Marcel Avram: Scumpa mea “SURIOARA”… Oare chiar ai simtit ca pleci dintre noi, de ai ales versurile astea??????
Iubita si scumpa noastra RAMONA FABIAN…
NU TE VOM UITA NICIODATAAAAA !!!!!!

Alexandru Pugna: “Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Corul îngerilor se îmbogăţeşte, din păcate, cu o altă colegă deosebită… Drum bun printre stele Ramona. Putere multă familiei şi celor dragi pentru a trece peste această grea pierdere”

Pentru toti cei care au cunoscut-o si iubit-o pe Ramona Fabian si vor sa o conduca pe ultimul drum, familia anunta ca inmormantarea va avea loc marti la ora 13.00, la casa parinteasca din localitatea Sîntana de Mures.

Comentarii